返回列表 發帖

食霸皇餐

傳說某某"頁位"由搬入名城至今,一家大細去會所享用設施都無比錢,借用其"頁位"身份話要試用..........

一家大細一齊試用?

我見到大廈大堂, 有 '頁位' 貼大字報數管業處就火起.

跟本呢班人只係弄權, 不知所謂....

攪到屋苑咁政治化為咩?

唔好攪咁多啦?

嘩咁巴閉!唔怪得爭住做

我坦白講句, 我由兩年前非常想成立業主立案法團, 變成非常想地鐵做管理公司...
你會明白我諗乜, 就好似一天泛民做了特首一樣
要屋苑好, 先由業主自己做起 !!!

我坦白講句, 我由兩年前非常想成立業主立案法團, 變成非常想地鐵做管理公司...
你會明白我諗乜, 就好似一天 ...
Law霸 發表於 2015-6-10 23:46

而家轉左管理公司咩 ?
淘寶集運 淘寶開箱  淘寶教學

呢種孽.......毀,請公開其資料、相片,比街訪認識下,下次重選時,大家都知點做

而家轉左管理公司咩 ?
johnchan31 發表於 2015-6-11 09:23

無轉, 地鐵雖然無能, 但一定唔會太亂黎, 如果比呢D人做左法團主席?? 你話好左定更衰?
要屋苑好, 先由業主自己做起 !!!

話現在是頁委都咁惡,如果做了法團主席咪大件事,會不會管理費都唔駛交的!最驚又見到佢出來開會次次都丁蟹上身

回復 4# Law霸

Hi ! Law霸

I don't quite follow. Would you elaborate a little please.

Thanks

呢條雌性頁位咁出名,你都唔識咩?
晌小額錢債審裁處貼左通告啦,証實佢真係欠交管理費.............
仲大條道理話自己唔交管理費係天理喎
大家可以上去小額網頁就睇到啦(2/6/2015 2:00PM)