返回列表 發帖
再重覆一次我的問題,希望有Ching能夠解答:

想問一個技術性問題,希望有Ching或OC成員能夠解答:按昨天MTR主持人所說,需要從車場三位業主代表中選出一名進去項目發展委員會,連同十二名各座業主代表,共十三名業主代表進入委員會。但由於昨晚選出的車場業主代表同時為二期三座的業主代表,即實際上只有十二名代表進去項目發展委員會,定還是該名代表在委員會中有兩票投票權? 未知有沒有人可以解答?
多些溝通,少點誤解

咪當佢攪攪氣氛  Sam Ching 好有量度
funfun 發表於 2013-5-24 17:03

原來咁樣可以用量度去形容, 有趣!!

再重覆一次我的問題,希望有Ching能夠解答:

想問一個技術性問題,希望有Ching或OC成員能夠解答:按昨天MT ...
fmlee 發表於 2013-5-24 17:34

CHing有可能引起憲制危機,分分鐘要重選就麻煩了。昨晚臨尾很多業主趕住走,主持怕流會,匆匆忙忙可能因此忽略了也有可能。

相信連新科OC都唔敢隨便聊起呢壇野哦,係唔係就此算數當無發生過好D呢?如果公契有講明,又好似唔得喔!點辦?

[quote]原來咁樣可以用量度去形容, 有趣!!
klm402 發表於 2013-5-24 17:38 [/quote

"有量度"指我話佢 (Sam2438 Ching) 攪氣氛

"咪當佢攪氣氛" 係回應 Klm402 Ching 你

Make it simple, take it easy, sorry to make you confused
FC P1

原來咁樣可以用量度去形容, 有趣!!
klm402 發表於 2013-5-24 17:38

我都已經鳴金收兵咯,你就唔好為難人地啦。冤有頭債有主,重有唔妥你直接對我好啦!
淘寶集運 淘寶開箱  淘寶教學

我都唔係個個搞架。不個我答應唔再搞他啦。大家明就夠啦。
sam2438 發表於 2013-5-24 17:07

SAM2438(¥)!你可以攪得邊個?你一把年纪,有心冇能力!
忍忍...忍忍...忍...忍...忍!
強項係分身術!
請比趣: 十個趣!

[quote]原來咁樣可以用量度去形容, 有趣!!
klm402 發表於 2013-5-24 17:38 [/quote

"有量度"指我話佢 (Sam ...
funfun 發表於 2013-5-24 17:57

ching~你言重了~我既意思係其实我都應該用你看sam ching 既角度睇下~所以有趣~唔好介意

我都已經鳴金收兵咯,你就唔好為難人地啦。冤有頭債有主,重有唔妥你直接對我好啦! ...
sam2438 發表於 2013-5-24 18:17

Ching 又未免講得太誇张啦!~平水相逢何來冤债~多面哈哈鏡~多個有趣角度看事物~你總有你存在既價值!

ching~你言重了~我既意思係其实我都應該用你看sam ching 既角度睇下~所以有趣~唔好介意 ...
klm402 發表於 2013-5-24 18:49

算啦!成班"正能量"黎!靜係識係呢個最高在線522人既科林度猪up成個屋苑有萬幾人呀!摛晚又唔見你班"正能量"出黎?個個笠晒水
忍忍...忍忍...忍...忍...忍!
強項係分身術!
請比趣: 十個趣!

SAM2438(¥)!你可以攪得邊個?你一把年纪,有心冇能力!
monaco 發表於 2013-5-24 18:48

你係唔係見我好耐都唔搞你唔高興?