返回列表 發帖
何太的人竟然不知Angora是誰?你們信不信,終於我信了。
sam2438 發表於 2013-5-24 16:37

所以我形容你呢種人總愛搞風搞雨是冇錯的, 呢種心態真係要不得.
我有我既立場, 但我唔屬於任何一個人OR任何一方. 知用不著問, 問得當然係我唔知的.
CHING, 請別在常拉起肚皮給人看, 只弄得一面灰.

樓上GOOD QUESTION
另外有一個問題,如果只有一個候選人,比如說候選人是一號,公契對空白票,或投了二號的所謂廢票是如何計算的,即有沒有反對票這個概念,因為昨晚所有唯一候選人都是100%得票,但可能只有小數是投了他的票,其餘大部分為了抵制都是投了所謂的抗議廢票呢?
有沒有OC可以回答?

所以我形容你呢種人總愛搞風搞雨是冇錯的, 呢種心態真係要不得.
我有我既立場, 但我唔屬於任何一個人OR ...
klm402 發表於 2013-5-24 16:56

這是最後一次了,我不是說過我終於信了嗎?你還不滿意?RICKY 你唔識,ANGORA又唔識,我估你連何太都唔認識啦。滿意未?

我有我既立場, 但我唔屬於任何一個人OR ...
klm402 發表於 2013-5-24 16:56

咪當佢攪攪氣氛  Sam Ching 好有量度
FC P1

回復 22# sam2438

據有Ching表示,他的那座只有一名候選人,他投了棄權票,但最後得票率都是100%,所以我估計所謂100%只是說有效票而矣,並不表示所有投票的人都是贊成他的,未知有否理解錯誤?
多些溝通,少點誤解
淘寶集運 淘寶開箱  淘寶教學

咪當佢攪攪氣氛
funfun 發表於 2013-5-24 17:03

我都唔係個個搞架。不個我答應唔再搞他啦。大家明就夠啦。

那座只有一個候選人, 要有其座戶幾多票或%先可以當選 ?
FC P1

我都唔係個個搞架。不個我答應唔再搞他啦。大家明就夠啦。
sam2438 發表於 2013-5-24 17:07

Sam Ching 好有量度   <-- TRUE !   
FC P1

那座只有一個候選人, 要有其座戶幾多票或%先可以當選 ?
funfun 發表於 2013-5-24 17:08

據我理解,有一張有效票就夠啦,自己投比自己都得,都係100%

據我理解,有一張有效票就夠啦,都係100%
sam2438 發表於 2013-5-24 17:10

唔係卦?!  無乜代表性
FC P1